Cook en Boon chef

Proud People – reviews

We proudly present…People with taste, je vindt ze overal. De thuiswerker,  bij de betere horecazaken en de mooie bedrijven. Eén ding hebben ze gemeen: they never settle for less. Ze gaan voor de beste koffie. Cook & Boon gelooft niet in jij vraagt, wij leveren. We doen het samen. Lees in onderstaande reviews hoe we dat doen. 

JOS VAN DER LEE- KEY WEST BEACHHOUSE

“Cook & Boon blijft voor mij Supercharged! De onmiskenbare smaak en geur, prima service, de uitgesproken merkbeleving en creatieve branding maar vooral partnership.”

nikky wittkampf - chassé theater

“Cook en Boon is voor ons al jaren een betrouwbare, lokale partner waarbij we van de leveringen op aan kunnen, maar een partij die ook altijd bereid is mee te denken of het nou gaat om kwaliteitscontroles, bemiddeling bij machinerie of merkuitingen.”

bono van velen & niels van kooten (foto) - salon de provence

“Wij waren bekend met de hoogstaande kwaliteit die Cook & Boon levert. Daarbij werken wij graag met lokale bedrijven die een prettige persoonlijke service bieden.”

Anne van bers - sissy boy

“De koffie van Cook & Boon wordt door onze gasten altijd geprezen om zijn kwaliteit. Ze komen vaak speciaal naar ons voor dat lekkere bakkie espresso of cappuccino! We hebben een fijne samenwerking, omdat het contact altijd persoonlijk is en er altijd meegedacht wordt in hoe zij ons de beste service kunnen bieden.”

wim van willigen - proeverz

” Wij vinden Cook & Boon een betrouwbare leverancier welke zijn afspraken nakomt. En iedereen vindt de koffie lekker!”

lIEKE PLEKENPOL - BROWNIES & DOWNIES

“Cook & Boon is een partij die vanaf dag één vertrouwen had in onze formule. Betrouwbaarheid en persoonlijk contact zijn de basis van onze samenwerking. “

share this post

related stories

FOR PEOPLE
WITH TASTE

Wij blijven onszelf, doen wat we beloven en varen onze eigen koers. Dat doen we vol trots in onze branderij in Breda, waar we niet alleen durven, maar ook meteen doen. En lukt iets niet, dan lachen we er samen om en leren ervan. We hebben ons bedrijf gebouwd op eerlijkheid en transparantie. We staan open voor kritiek, al krijgen we die vrij weinig.

 Al 30 jaar zijn Paul en Frank Merkus obsessief bezig met de perfecte espresso. Er was nog geen internet, een barista bestond nog niet en Latte was als je verkering ver weg woonde. We hadden maling aan de grote koffiebranders en gingen met een kleine Probat brander het avontuur aan. Experimenteren en ontdekken om de beleving van koffie te verbeteren. En dat blijven we doen. Met een team vol koffiegekken die met dezelfde liefde de allerbeste koffiebonen branden en nieuwe blends ontdekken. For people with taste.

COOK & BOON
& BONO

‘De koffie van Cook & Boon is voor mij toch wel de ideale afsluiter van een lunch of diner, maar hoe is de samenwerking ontstaan:

Ik heb Frank & Paul (Cook & Boon) leren kennen in de periode dat ik bij Inter Scaldes aan de slag ging als restaurant manager. Wat me gelijk opviel was de gedrevenheid en de bereidheid om van hun koffiebonen uiteindelijk de beste koffie te maken.

Dit door de militaire precisie waarmee ze altijd de koffiemachines afstellen in samenspraak met ons, maar ook de bereidheid waarin in ze klaar staan om een koffie- en/of baristatraining  te geven in hun Barista Academy in Breda of op locatie. 

Toen wij begin 2020 Salon de Provence in Breda overnamen was er dan ook geen twijfel of we voor Cook & Boon moesten gaan. Samen hebben we de verschillende koffieblends geproefd. Voor ons was uiteindelijk de Bio fairtrade de meest uitgebalanceerde after lunch- en/of  diner koffie. 

De service is erg persoonlijk en ze zijn altijd bereid om met je mee te kijken om je koffieplan naar een nog hoger niveau te brengen. Natuurlijk is het ook erg fijn dat het een Bredase branderij is. We proberen toch de meeste leveranciers zo lokaal mogelijk te vinden.’