Zakelijk

In onze branderij in Breda is de perfecte blend van koffiegekken, obsessief bezig met het maken van de perfecte espresso. Wij praten niet over prijzen. Wij prijzen mensen die keuzes durven maken. Die niet kijken naar wat het kost. Maar naar wat het oplevert. Wij praten vol trots over rijke aroma’s en intense smaken. En dat mag jij ook doen. Wil je graag Cook & Boon schenken in jouw zaak? Meld je hieronder aan.

ik ben al klant én heb al een online account

Je geeft dan eenvoudig je online bestelling door via ons B2B bestelformulier.

ik ben al klant maar heb nog géén online account

Al je B2B bestellingen kun je vanaf nu ook super eenvoudig via onze website doorgeven. Neem contact met ons op zodat we je online account voor je kunnen activeren.

for people with taste coffee to go cup
 • Gratis proeverij bij u op de zaak

  Proef het zelf dan ben je zo om, beloofd. Vul onderstaand contactformulier in en we zorgen dat u z.s.m. de Taste van Cook & Boon kunt ervaren.

  Gratis proeverij bij u op de zaak
 • Waarom Cook & Boon?

  Wij gaan uit van onze eigen kracht. Met een gezonde dosis zelfvertrouwen zijn wij altijd op zoek naar mooie bedrijven die wij wat te bieden hebben en zij ons.
  Onze friends kiezen Cook & Boon koffie vanwege de smaak, de uitzonderlijke kwaliteit, het persoonlijk contact, de perfecte service en de strakke uitstraling. 

  Waarom Cook & Boon?
 • Quality control

  Het creëren van de perfecte espresso is een ware kunst. Het begint met het zorgvuldig branden van de beste koffiebonen, maar daarna komt het op de skills en de passie van uw team aan hoe de koffie in uw zaak smaakt. Onze Quality Control Manager kijkt met u mee hoe u het beste uit de koffie haalt.

  Quality control

Become a friend
of the brand

Ik ben een nieuwe klant en wil graag Cook & Boon gaan schenken in mijn zaak!
Vul onderstaand formulier in en we nemen a.s.a.p. contact met je op.

Adres(Vereist)
Naam(Vereist)
Wachtwoord
Sterkte-indicator

FOR PEOPLE
WITH TASTE

Wij blijven onszelf, doen wat we beloven en varen onze eigen koers. Dat doen we vol trots in onze branderij in Breda, waar we niet alleen durven, maar ook meteen doen. En lukt iets niet, dan lachen we er samen om en leren ervan. We hebben ons bedrijf gebouwd op eerlijkheid en transparantie. We staan open voor kritiek, al krijgen we die vrij weinig.

 Al 30 jaar zijn Paul en Frank Merkus obsessief bezig met de perfecte espresso. Er was nog geen internet, een barista bestond nog niet en Latte was als je verkering ver weg woonde. We hadden maling aan de grote koffiebranders en gingen met een kleine Probat brander het avontuur aan. Experimenteren en ontdekken om de beleving van koffie te verbeteren. En dat blijven we doen. Met een team vol koffiegekken die met dezelfde liefde de allerbeste koffiebonen branden en nieuwe blends ontdekken. For people with taste.

COOK & BOON
& BONO

‘De koffie van Cook & Boon is voor mij toch wel de ideale afsluiter van een lunch of diner, maar hoe is de samenwerking ontstaan:

Ik heb Frank & Paul (Cook & Boon) leren kennen in de periode dat ik bij Inter Scaldes aan de slag ging als restaurant manager. Wat me gelijk opviel was de gedrevenheid en de bereidheid om van hun koffiebonen uiteindelijk de beste koffie te maken.

Dit door de militaire precisie waarmee ze altijd de koffiemachines afstellen in samenspraak met ons, maar ook de bereidheid waarin in ze klaar staan om een koffie- en/of baristatraining  te geven in hun Barista Academy in Breda of op locatie. 

Toen wij begin 2020 Salon de Provence in Breda overnamen was er dan ook geen twijfel of we voor Cook & Boon moesten gaan. Samen hebben we de verschillende koffieblends geproefd. Voor ons was uiteindelijk de Bio fairtrade de meest uitgebalanceerde after lunch- en/of  diner koffie. 

De service is erg persoonlijk en ze zijn altijd bereid om met je mee te kijken om je koffieplan naar een nog hoger niveau te brengen. Natuurlijk is het ook erg fijn dat het een Bredase branderij is. We proberen toch de meeste leveranciers zo lokaal mogelijk te vinden.’