We streven ernaar jouw bestelling zo spoedig mogelijk te verzenden. Wist je dat je jouw bestelling ook gratis kunt afhalen in de koffiebranderij in Breda?

Verzenden

Wat is de levertijd?

Als je jouw bestelling afhaalt in de koffiebranderij kan dat vanaf een uur na plaatsen van je bestelling. 
Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Normaliter heb je het dan de volgende dag in huis. 

Met uitzondering van het weekend, feestdagen en voor verzendingen naar België. Als je op vrijdag na 15.00 uur of op zaterdag of zondag bestelt, wordt het op maandag verzonden.

Verzendkosten
Nederland
De verzendkosten voor bestellingen op cookboon.com binnen Nederland zijn:

Pakketpost: € 4,50
Brievenbuspost: € 2,50
Gratis bezorgd vanaf € 50,00 binnen Nederland.

België
Pakketpost: € 4,50
Brievenbuspost: €4,50
Gratis bezorgd vanaf € 75,00 binnen België.

Tijdelijke acties waarbij geen verzendkosten worden berekend, gelden uitsluitend voor adressen in Nederland

retourneren

Voedingsmiddelen en cadeaubonnen nemen wij helaas niet retour. Overige artikelen kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling zonder problemen terugsturen. Je kunt je retour ook langsbrengen in de koffiebranderij: Mijkenbroek 1, Breda.

  • Meld je retour bij ons aan via ons retourformulier.
  • Vermeld het retournummer dat je van ons ontvangt duidelijk zichtbaar op de voorzijde van je retourzending.
  • Kies zelf een pakketdienst. Kosten voor terugsturen zijn voor je eigen rekening.
  • Verzend je retour binnen 14 dagen na ontvangst bestelling.
  • Artikelen moeten in originele staat, stevig verpakt en in de originele verpakking terug gestuurd worden. Zodat het artikel niet kan beschadigen tijdens transport.
  • Zodra wij jouw retour hebben ontvangen, krijg je hiervan een e-mailbevestiging.
  • Binnen 14 dagen na bevestiging ontvangst retour door Cook & Boon ontvang je een creditnota en het aankoopbedrag terug op jouw rekening.
  • Zonder bewijs van verzending met track and trace code worden zoekgeraakte zendingen niet terugbetaald. Versturen van brievenbuspost is altijd op risico van de verzender.

Let op: Is het artikel beschadigd? Mail naar info@cookboon.com, dan lossen we dit op.

Retouradres:
Cook & Boon t.a.v. Retouren
Mijkenbroek 1
4824 AA Breda

FOR PEOPLE
WITH TASTE

Wij blijven onszelf, doen wat we beloven en varen onze eigen koers. Dat doen we vol trots in onze branderij in Breda, waar we niet alleen durven, maar ook meteen doen. En lukt iets niet, dan lachen we er samen om en leren ervan. We hebben ons bedrijf gebouwd op eerlijkheid en transparantie. We staan open voor kritiek, al krijgen we die vrij weinig.

 Al 30 jaar zijn Paul en Frank Merkus obsessief bezig met de perfecte espresso. Er was nog geen internet, een barista bestond nog niet en Latte was als je verkering ver weg woonde. We hadden maling aan de grote koffiebranders en gingen met een kleine Probat brander het avontuur aan. Experimenteren en ontdekken om de beleving van koffie te verbeteren. En dat blijven we doen. Met een team vol koffiegekken die met dezelfde liefde de allerbeste koffiebonen branden en nieuwe blends ontdekken. For people with taste.

COOK & BOON
& BONO

‘De koffie van Cook & Boon is voor mij toch wel de ideale afsluiter van een lunch of diner, maar hoe is de samenwerking ontstaan:

Ik heb Frank & Paul (Cook & Boon) leren kennen in de periode dat ik bij Inter Scaldes aan de slag ging als restaurant manager. Wat me gelijk opviel was de gedrevenheid en de bereidheid om van hun koffiebonen uiteindelijk de beste koffie te maken.

Dit door de militaire precisie waarmee ze altijd de koffiemachines afstellen in samenspraak met ons, maar ook de bereidheid waarin in ze klaar staan om een koffie- en/of baristatraining  te geven in hun Barista Academy in Breda of op locatie. 

Toen wij begin 2020 Salon de Provence in Breda overnamen was er dan ook geen twijfel of we voor Cook & Boon moesten gaan. Samen hebben we de verschillende koffieblends geproefd. Voor ons was uiteindelijk de Bio fairtrade de meest uitgebalanceerde after lunch- en/of  diner koffie. 

De service is erg persoonlijk en ze zijn altijd bereid om met je mee te kijken om je koffieplan naar een nog hoger niveau te brengen. Natuurlijk is het ook erg fijn dat het een Bredase branderij is. We proberen toch de meeste leveranciers zo lokaal mogelijk te vinden.’