Over smaak valt zeker te twisten, want wij geloven niet in gewoon goede koffie. Wij geloven in damn good coffee. In onze branderij in Breda is de perfecte blend van koffiegekken, obsessief bezig met het maken van de perfecte espresso. 

FOR PEOPLE
WITH TASTE.

Barista workshop
Cook & Boon koffiebranderij in Breda

Diverse regio’s!

Jij draagt onze standaard uit. Omdat jij heel simpel kunt uitleggen wat wij maken: de beste kwaliteitskoffie. Cook & Boon is meer dan dat en dat begrijp jij. Wij zoeken een nieuw Sales Talent. 

Stuur je motivatie en CV naar: sanne.brons@cookboon.com.

FOR PEOPLE WITH TASTE

Over smaak valt zeker te twisten, want wij geloven niet in gewoon goede koffie. Wij geloven in damn good coffee. In onze branderij in Breda is de perfecte blend van koffiegekken, obsessief bezig met het maken van de ultieme espresso. Wij praten niet over prijzen…wij prijzen mensen die keuzes durven te maken. Die niet kijken naar wat het kost, maar naar wat het oplevert. Wij praten vol trots over rijke aroma’s en intense smaken. Dat mag jij ook doen!

We’re not everyone’s cup of coffee, we’re here for people with taste!

WAT GA JE DOEN ALS SALES TALENT?

  • Mooie B2B klanten aan ons merk verbinden.
  • Je bouwt aan langdurige relaties en bouwt nieuwe relaties op.
  • Je gaat actief op pad in een vooraf afgebakende regio om partners te bezoeken en actief nieuwe klanten te werven en bestaande klanten te onderhouden.
  • Je snapt waarom men voor Cook & Boon kiest en kunt dat enthousiast bij de potentiële klanten vertellen. 

WAT BRENG JIJ MEE?

  • Sterke communicatieve vaardigheden
  • Je bent pro actief en resultaatgericht
  • Je bent een netwerker pur sang
  • In het bezit van een rijbewijs
  • Vloeiend in Nederlandse taal in woord én geschrift.

WAT HEBBEN WE JOU TE BIEDEN?

Je krijgt een prima salaris met uitstekende secundaire voorwaarden. Waaronder enthousiaste collega’s en de allerbeste koffie van de wereld. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer gewoon! Tijdens de meet and greet ontdek je vanzelf wel hoe leuk we zijn.

Mail je motivatie en je CV naar sanne.brons@cookboon.com o.v.v. Vacature Sales Talent.

Ontdek meer over Cook & Boon en kijk onze brandmovie.

Doe geen moeite om te acquireren we weten zelf wie er bij ons past.

Ben jij onze nieuwe sales collega?
Kom op de koffie!

Stuur jouw motivatie en CV naar: sanne.brons@cookboon.com, of bel: 076-5876614.

FOR PEOPLE
WITH TASTE

Wij blijven onszelf, doen wat we beloven en varen onze eigen koers. Dat doen we vol trots in onze branderij in Breda, waar we niet alleen durven, maar ook meteen doen. En lukt iets niet, dan lachen we er samen om en leren ervan. We hebben ons bedrijf gebouwd op eerlijkheid en transparantie. We staan open voor kritiek, al krijgen we die vrij weinig.

 Al 30 jaar zijn Paul en Frank Merkus obsessief bezig met de perfecte espresso. Er was nog geen internet, een barista bestond nog niet en Latte was als je verkering ver weg woonde. We hadden maling aan de grote koffiebranders en gingen met een kleine Probat brander het avontuur aan. Experimenteren en ontdekken om de beleving van koffie te verbeteren. En dat blijven we doen. Met een team vol koffiegekken die met dezelfde liefde de allerbeste koffiebonen branden en nieuwe blends ontdekken. For people with taste.

COOK & BOON
& BONO

‘De koffie van Cook & Boon is voor mij toch wel de ideale afsluiter van een lunch of diner, maar hoe is de samenwerking ontstaan:

Ik heb Frank & Paul (Cook & Boon) leren kennen in de periode dat ik bij Inter Scaldes aan de slag ging als restaurant manager. Wat me gelijk opviel was de gedrevenheid en de bereidheid om van hun koffiebonen uiteindelijk de beste koffie te maken.

Dit door de militaire precisie waarmee ze altijd de koffiemachines afstellen in samenspraak met ons, maar ook de bereidheid waarin in ze klaar staan om een koffie- en/of baristatraining  te geven in hun Barista Academy in Breda of op locatie. 

Toen wij begin 2020 Salon de Provence in Breda overnamen was er dan ook geen twijfel of we voor Cook & Boon moesten gaan. Samen hebben we de verschillende koffieblends geproefd. Voor ons was uiteindelijk de Bio fairtrade de meest uitgebalanceerde after lunch- en/of  diner koffie. 

De service is erg persoonlijk en ze zijn altijd bereid om met je mee te kijken om je koffieplan naar een nog hoger niveau te brengen. Natuurlijk is het ook erg fijn dat het een Bredase branderij is. We proberen toch de meeste leveranciers zo lokaal mogelijk te vinden.’