Over smaak valt zeker te twisten, want wij geloven niet in gewoon goede koffie. Wij geloven in damn good coffee. In onze branderij in Breda is de perfecte blend van koffiegekken, obsessief bezig met het maken van de perfecte espresso. 

FOR PEOPLE
WITH TASTE.

vacature koffiebranderij
Cook & Boon koffiebranderij in Breda

VACATURE operator in de koffiebranderij

Wegens uitbreiding…Koffiebrander gezocht! Ben jij een aanpakker? 

Lees verder en solliciteer vandaag nog!

Stuur je motivatie en CV naar: julien.jansons@cookboon.com.

DIT GA JE DOEN

De beste koffie van Nederland branden. Jij zorgt met jouw collega’s ervoor dat de ruwe koffiebonen, gebrand en verpakt onze koffiebranderij verlaten. Daarbij houd je je bezig met het aansturen van machines en het checken van de kwaliteit van de koffie. Ervaring met koffiebranden is niet noodzakelijk, ervaring met productiewerk is handig. Daarnaast ben je bezig met het inpakken van de koffie, help je in het magazijn met o.a. het inpakken van de bestellingen. We werken in twee shifts: van 7.00-15.30uur en van 15.00-23.30uur. Je bent flexibel om beide shifts afwisselend in te vullen.

DIT KRIJG JE

  • Een afwisselende baan voor 40 uur per week
  • Je krijgt een Barista cursus
  • Je werkt in een jong en gezellig team
  • Lunch en fruit op de zaak
  • De hele dag de lekkerste koffie van Nederland

 

DIT BEN JIJ

  • Enthousiast
  • Fysiek sterk
  • Bereid om alles aan te pakken
  • Je hebt technisch inzicht
  • Je woont in regio Breda

 

DIT IS COOK & BOON
In onze koffiebranderij in Breda is de perfecte blend van koffiegekken, obsessief bezig met het maken van de beste koffie. Wij praten vol trots over rijke aroma’s en intense smaken en dat mag jij ook doen. Van Classic tot Supercharged, onze roasters branden de koffie met liefde, maar niet voor iedereen….only for people with taste!


Mail je motivatie en je CV naar julien.jansons@cookboon.com o.v.v. koffiebrander.

Ontdek meer over Cook & Boon en kijk onze brandmovie.

Doe geen moeite om te acquireren we weten zelf wie er bij ons past.

Ben jij onze nieuwe collega?
Kom op de koffie!

Stuur jouw motivatie en CV naar: julien.jansons@cookboon.com, of bel: 076-5876614.

FOR PEOPLE
WITH TASTE

Wij blijven onszelf, doen wat we beloven en varen onze eigen koers. Dat doen we vol trots in onze branderij in Breda, waar we niet alleen durven, maar ook meteen doen. En lukt iets niet, dan lachen we er samen om en leren ervan. We hebben ons bedrijf gebouwd op eerlijkheid en transparantie. We staan open voor kritiek, al krijgen we die vrij weinig.

 Al 30 jaar zijn Paul en Frank Merkus obsessief bezig met de perfecte espresso. Er was nog geen internet, een barista bestond nog niet en Latte was als je verkering ver weg woonde. We hadden maling aan de grote koffiebranders en gingen met een kleine Probat brander het avontuur aan. Experimenteren en ontdekken om de beleving van koffie te verbeteren. En dat blijven we doen. Met een team vol koffiegekken die met dezelfde liefde de allerbeste koffiebonen branden en nieuwe blends ontdekken. For people with taste.

COOK & BOON
& BONO

‘De koffie van Cook & Boon is voor mij toch wel de ideale afsluiter van een lunch of diner, maar hoe is de samenwerking ontstaan:

Ik heb Frank & Paul (Cook & Boon) leren kennen in de periode dat ik bij Inter Scaldes aan de slag ging als restaurant manager. Wat me gelijk opviel was de gedrevenheid en de bereidheid om van hun koffiebonen uiteindelijk de beste koffie te maken.

Dit door de militaire precisie waarmee ze altijd de koffiemachines afstellen in samenspraak met ons, maar ook de bereidheid waarin in ze klaar staan om een koffie- en/of baristatraining  te geven in hun Barista Academy in Breda of op locatie. 

Toen wij begin 2020 Salon de Provence in Breda overnamen was er dan ook geen twijfel of we voor Cook & Boon moesten gaan. Samen hebben we de verschillende koffieblends geproefd. Voor ons was uiteindelijk de Bio fairtrade de meest uitgebalanceerde after lunch- en/of  diner koffie. 

De service is erg persoonlijk en ze zijn altijd bereid om met je mee te kijken om je koffieplan naar een nog hoger niveau te brengen. Natuurlijk is het ook erg fijn dat het een Bredase branderij is. We proberen toch de meeste leveranciers zo lokaal mogelijk te vinden.’