Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Barista workshop Breda (Mei)

7 mei | 18:30-21:00

€75,00

Word een thuisbarista! Jij drinkt graag lekkere koffie. Duidelijk, anders was je hier niet. En zo lekker als jij je Cook & Boon koffie van je favoriete barista geserveerd krijgt, zo wil je hem thuis eigenlijk ook wel drinken.
Dat kan! Want tijdens onze Workshop Barista leer jij in de koffiebranderij in Breda alle fijne kneepjes van het vak, zodat jij thuis ook geniet van de lekkerste koffie, op de beste manier bereid. Gun jezelf en je vrienden het allerbeste, boek de workshop nu!

Onze Barista academy is in de Cook & Boon koffiebranderij: Mijkenbroek 1 in Breda.

  • Workshop duurt 2,5 uur 18.30-21.00uur
  • De prijs voor de Barista workshop is €75,- per persoon
  • De workshop barista gaat door vanaf 3 personen, er zijn max 6 plekken
  • Rondleiding door de koffiebranderij
  • Uitleg van de herkomst van koffie
  • Leer zelf melk opschuimen
  • Goodiebag met verse koffiebonen om thuis te proeven

! Je hoort 2 weken van tevoren of jouw geboekte workshop doorgaat ! 

Gegevens

Datum:
7 mei
Tijd:
18:30-21:00
Kosten:
€75,00
Evenement Categorie:

Locatie

Cook & Boon Coffee Roasters
Mijkenbroek 1
Breda, 4824 AA
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

FOR PEOPLE
WITH TASTE

Wij blijven onszelf, doen wat we beloven en varen onze eigen koers. Dat doen we vol trots in onze branderij in Breda, waar we niet alleen durven, maar ook meteen doen. En lukt iets niet, dan lachen we er samen om en leren ervan. We hebben ons bedrijf gebouwd op eerlijkheid en transparantie. We staan open voor kritiek, al krijgen we die vrij weinig.

 Al 30 jaar zijn Paul en Frank Merkus obsessief bezig met de perfecte espresso. Er was nog geen internet, een barista bestond nog niet en Latte was als je verkering ver weg woonde. We hadden maling aan de grote koffiebranders en gingen met een kleine Probat brander het avontuur aan. Experimenteren en ontdekken om de beleving van koffie te verbeteren. En dat blijven we doen. Met een team vol koffiegekken die met dezelfde liefde de allerbeste koffiebonen branden en nieuwe blends ontdekken. For people with taste.

COOK & BOON
& BONO

‘De koffie van Cook & Boon is voor mij toch wel de ideale afsluiter van een lunch of diner, maar hoe is de samenwerking ontstaan:

Ik heb Frank & Paul (Cook & Boon) leren kennen in de periode dat ik bij Inter Scaldes aan de slag ging als restaurant manager. Wat me gelijk opviel was de gedrevenheid en de bereidheid om van hun koffiebonen uiteindelijk de beste koffie te maken.

Dit door de militaire precisie waarmee ze altijd de koffiemachines afstellen in samenspraak met ons, maar ook de bereidheid waarin in ze klaar staan om een koffie- en/of baristatraining  te geven in hun Barista Academy in Breda of op locatie. 

Toen wij begin 2020 Salon de Provence in Breda overnamen was er dan ook geen twijfel of we voor Cook & Boon moesten gaan. Samen hebben we de verschillende koffieblends geproefd. Voor ons was uiteindelijk de Bio fairtrade de meest uitgebalanceerde after lunch- en/of  diner koffie. 

De service is erg persoonlijk en ze zijn altijd bereid om met je mee te kijken om je koffieplan naar een nog hoger niveau te brengen. Natuurlijk is het ook erg fijn dat het een Bredase branderij is. We proberen toch de meeste leveranciers zo lokaal mogelijk te vinden.’