Je retour aanmelden

Voedingsmiddelen en cadeaubonnen nemen wij helaas niet retour. Overige artikelen kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling zonder problemen terugsturen.

Je kunt je retour, na aanmelding, altijd langsbrengen in de koffiebranderij: Mijkenbroek 1, Breda.
Om je retour aan te melden vul je onderstaand formulier in.  Na het aanmelden van je retour nemen wij deze in behandeling. Je ontvangt van ons bericht als je retour bij ons in het systeem is aangemeld.

Direct daarna kun je je retour naar ons verzenden en zullen wij deze verwerken.
LET OP: Niet aangemelde retourzending zullen niet in behandeling worden genomen en niet in aanmerking komen voor restitutie of ruiling van product.

  • Kies zelf een pakketdienst. Kosten voor terugsturen zijn voor je eigen rekening.
  • Verzend je retour binnen 14 dagen na ontvangst bestelling.
  • Artikelen moeten in originele staat, stevig verpakt en in de originele verpakking terug gestuurd worden. Zodat het artikel niet kan beschadigen tijdens transport.
  • Zodra wij jouw retour hebben ontvangen, krijg je hiervan een e-mailbevestiging.
  • Binnen 14 dagen na bevestiging ontvangst retour door Cook & Boon ontvang je een creditnota en het aankoopbedrag terug op jouw rekening.
  • Zonder bewijs van verzending met track and trace code worden zoekgeraakte zendingen niet terugbetaald. Versturen van brievenbuspost is altijd op risico van de verzender.

Naam(Vereist)
Reden van retour

FOR PEOPLE
WITH TASTE

Wij blijven onszelf, doen wat we beloven en varen onze eigen koers. Dat doen we vol trots in onze branderij in Breda, waar we niet alleen durven, maar ook meteen doen. En lukt iets niet, dan lachen we er samen om en leren ervan. We hebben ons bedrijf gebouwd op eerlijkheid en transparantie. We staan open voor kritiek, al krijgen we die vrij weinig.

 Al 30 jaar zijn Paul en Frank Merkus obsessief bezig met de perfecte espresso. Er was nog geen internet, een barista bestond nog niet en Latte was als je verkering ver weg woonde. We hadden maling aan de grote koffiebranders en gingen met een kleine Probat brander het avontuur aan. Experimenteren en ontdekken om de beleving van koffie te verbeteren. En dat blijven we doen. Met een team vol koffiegekken die met dezelfde liefde de allerbeste koffiebonen branden en nieuwe blends ontdekken. For people with taste.

COOK & BOON
& BONO

‘De koffie van Cook & Boon is voor mij toch wel de ideale afsluiter van een lunch of diner, maar hoe is de samenwerking ontstaan:

Ik heb Frank & Paul (Cook & Boon) leren kennen in de periode dat ik bij Inter Scaldes aan de slag ging als restaurant manager. Wat me gelijk opviel was de gedrevenheid en de bereidheid om van hun koffiebonen uiteindelijk de beste koffie te maken.

Dit door de militaire precisie waarmee ze altijd de koffiemachines afstellen in samenspraak met ons, maar ook de bereidheid waarin in ze klaar staan om een koffie- en/of baristatraining  te geven in hun Barista Academy in Breda of op locatie. 

Toen wij begin 2020 Salon de Provence in Breda overnamen was er dan ook geen twijfel of we voor Cook & Boon moesten gaan. Samen hebben we de verschillende koffieblends geproefd. Voor ons was uiteindelijk de Bio fairtrade de meest uitgebalanceerde after lunch- en/of  diner koffie. 

De service is erg persoonlijk en ze zijn altijd bereid om met je mee te kijken om je koffieplan naar een nog hoger niveau te brengen. Natuurlijk is het ook erg fijn dat het een Bredase branderij is. We proberen toch de meeste leveranciers zo lokaal mogelijk te vinden.’